به گزارش خبرنگار مهر، احمد امیر فخریان صبح یکشنبه در جلسه بهداشت و درمان بخش مرکزی شهرستان دامغان در محل سالن جلسات بخشداری این بخش اظهار داشت: ۱۰ روستای بخش مرکزی شهرستان دامغان با کمبود آب شرب مواجه هستند که باید در مصرف آب مدیریت شود.
وی تصریح کرد: ستاد نظارت بر مصرف آب شرب روستاهای بخش مرکزی دامغان متشکل از بخشداری، نیروی انتظامی، آب و فاضلاب روستایی تشکیل و با گشت زنی و بازرسی از روستاها در صورت مشاهده انشعابات پر مصرف پس از دوبار اخطار کتبی و شفاهی آب شرب آنها قطع می شود.
بخشدار مرکزی شهرستان دامغان خواستار صرفه جویی در مصرف آب شرب توسط روستائیان شد و گفت: با توجه به اینکه نیمی از لوله های آب شرب روستاهای تحت پوشش این بخش فرسوده است باید نسبت به ترمیم های و بازسازی آنها با همکاری و همراهی دهیاری ها و شورای اسلامی و آب و فاضلاب روستایی اقدام شود.
مسئول واحد پیشگیری و مبارزه با بیماری های مرکز بهداشت شهرستان دامغان از آغاز مرحله چهارم مبارزه با بیماری سالک در شهریور ماه سالجاری خبر داد و افزود: برای جلوگیری از شیوع احتمالی این بیماری تاکنون در سه مرحله مبارزه با مخزن جوندگان در حوالی روستاهای جنوب وشرق شهرستان انجام شده است.
صادق محمدی اضافه کرد: تاکنون به پنج هزار نفر از روستائیان در معرض بیماری سالک در بخش مرکزی شهرستان دامغان آموزش های لازم ارائه شده است.
وی از آغاز رسمی طرح تحول سلامت بهداشتی در سطح شهرستان دامغان خبر داد و گفت: در این طرح که برای نخسیتن بار و از سوی دانشگاه علوم پزشکی سمنان و با همکاری مراکز بهداشت و درمان شهرستان های تحت پوشش اجرا می شود تمامی شهروندان می توانند با مراجعه به مراکز بهادشتی ودرمانی فشار خود، دیابت، قند، وزن، بینائی و شنوایی خود را به صورت رایگان سنجش و معاینه کنند.
در این جلسه که دهیاران بخش مرکزی شهرستان دامغان حضور داشتند دیدگاه ونقطه نظرات خود را راجع به مشکلات وکمبودها بهداشتی ودرمانی روستاها بیان کردند.
نظر شما